γεύσεις

 

 

 

 

 

Ο Valentino Excelso είναι ένα αυθεντικό ιταλικό χαρμάνι espresso με γεμάτο σώμα και έντονη γλυκιά γεύση. Αποτελείται από υψηλής ποιότητας καφέ Arabica που του προσδίδει πλούσιο και επίμονο άρωμα! Προτιμήστε τον χωρίς ζάχαρη…

 

 

 

 
 
Ο valentino supremo είναι ο best seller καφές με υψηλή περιεκτικότητα κόκκων καφέ  Arabica που δίνουν μια εκλεπτυσμένη και αρωματική γεύση.

 

 

 

 
 
Ο Valentino Gran Crema είναι ένα κλασσικό μείγμα με υψηλό ποσοστό κόκκων καφέ Arabica και λεία στρογγυλή,γεύση εξαιτίας του οποίου ο Valentino έχει γίνει διάσημος σε πολλές καφετέριες και μπαρ σε όλη την Ευρώπη.

 

 

 

 
 
Στην ποικιλία Robusta που συλλέγεται από σπάνιες σοδειές και  περιοχές παραγωγής υψηλής ποιότητας, οφείλει τον ισχυρό και αποφασιστικό χαρακτήρα  του το χαρμάνι του Valentino Intenso. Κλασσική  και ισορροπημένη γεύση  ιταλικού espresso ιδανικό για όσους επιθυμούν  ένα διάλειμμα που θα τους  γεμίσει με δύναμη και ενέργεια.

 

 

 

 
 
Ο Valentino Brasile  είναι ένα να ισχυρό και αρωματισμένο μείγμα επιλεγμένων κόκκων από Αφρική και Άπω Ανατολή.Ιδανικό για κρεμώδη καπουτσίνο!

 

 

 

 
 
Με τον  Valentino Decafeinato μπορείτε να απολαύσετε ένα υγιές διάλειμμα για καφέ χωρίς καφεΐνη διατηρώντας όμως την έντονη γεύση ενός αληθινού Ιταλικού espresso!